Hippe geboortekaartjes

hippe geboortekaartjes

Online hippe geboortekaartjes maken voor jongens, meisjes en tweelingen. Gratis verzending in Nederland. Kosten voor een proefdruk 1,-. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis.

Hippe geboortekaartjes maken

Op Hippe Geboortekaartjes vind je unieke kaartjes in allerlei categorieën. Denk aan kaartjes met een houten achtergrond, stoere geboortekaartjes, kaartjes met een uil en vintage geboortekaartjes. Pas zelf de tekst en kleur aan, upload  een foto en maak het kaartje precies zoals jij wil. Ook kun je je eigen design uploaden en zo helemaal zelf je kaartje ontwerpen.

hippe geboortekaartjes hippe geboortekaartjes 

Hippe geboortekaartjes met foto

Een mooie foto van jouw prachtige kindje voorop je geboortekaartje: bij Hippe Geboortekaartjes heb je volop keuze tussen kaartjes waarbij je een eigen foto kunt uploaden. Denk aan leuke geboortekaartjes waarbij je voorop, naast de foto, de lengte en het gewicht kunt noteren, of originele kaartjes met een foto van de voetjes van je kindje. Er is genoeg keus, op Hippe Geboortekaartjes vind je altijd een kaartje die bij jou en je kindje past.

Hippe geboortekaartjes bestellen

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis. Een geboortekaartje bestellen is een leuke, maar ook een moeilijke keuze. De kaartjes moeten perfect zijn en van goede kwaliteit. Daarom kun je voor 1,- een proefdruk bestellen. Zo kun je de geboortekaartjes eerst thuis voelen en zien voordat je de grote bestelling gaat doen. De verzending van deze proefdruk is gratis. En je kunt ook meerdere proefdrukken bestellen.

 

Winkel bezoeken Winkel bezoeken