Intertoys Speelgoedboek 2020

intertoys speelgoedboek
Het speelgoedboek waar ieder kind het hele jaar naar uitkijkt. Bestel online vanuit het speelgoedboek. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis. En gratis verzending vanaf 25,-.

Intertoys Speelgoedboek 2020

Welk kind wil rond deze periode niet het Intertoys speelgoedboek 2020 ontvangen? Het speelgoedboek van het jaar waar ieder kind reikhalzend naar uitkijkt. De dikte van het boek, de mooie plaatjes en voor alle leeftijden een prachtig assortiment van alle merken.Van Playmobil en Lego tot knuffelberen en spelcomputers. 

Klik hier om het Speelgoedboek te bekijken

Intertoys speelgoedboek 2020 online bekijken

Uiteraard kun je het Intertoys speelgoedboek 2020 online bekijken. Bladeren is net zo eenvoudig als in het echt. Voordeel van het online bladeren is dat je direct vanuit het speelboek kunt bestellen. Je klikt op het product en je krijgt direct de optie om naar de webshop te gaan.

Intertoys verzending of afhalen

Alle producten uit het Intertoys speelgoedboek kunnen online besteld worden. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis. Je kunt de producten ook online bestellen en afhalen bij één van de bezorgpunten. Het afhalen in de winkel geldt niet voor alle artikelen die onder ‘groot speelgoed’ vallen.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken