Kaart met geluid versturen

ballon met eigen foto en tekst

Verras iemand die je kent met een kaart met muziek of een kaart met geluid. Wenskaarten voor alle momenten met liedjes van bekende Nederlandse zangers als Jan Smit, Jeroen van der Boom, Frans Bauer, Nick & Simon en Racoon.

Gemiddeld kosten deze kaarten tussen de € 2,95 en € 10. ( langer geluid of geavanceerdere muziekjes heeft veel invloed op de prijs ) Wij hebben in dit artikel vier kaartjes geselecteerd die op dit moment zeer populair zijn. Klik op de kaart met muziek voor meer details!

Muziek Kaarten voor Verjaardagen

Denk bijvoorbeeld aan een kaart met muziek voor Abraham & Sara: 

verjaardagskaarten met muziek en geluid

Of een algemene kaart met een ‘hiep hiep hoera’ lied, een dergelijke kaart met muziek voor een kind is zeer populair:

kaart met geluid één

Grappige Kaart met geluid

Kaartjesencadeaus.nl wil inspireren en zoekt daarom altijd naar originele echte wenskaarten en leuke cadeaus. Het liefst voor alle momenten en leeftijden. Met de muziekkaarten (Greetz noemt het soundz kaarten) is dit absoluut gelukt. Iemand een opkikker versturen met de muziek van Frans Bauer. Een verjaardagskaart met een liedje van Jan Smit. Of iemand feliciteren met de sambaballensamba van Andre van Duin. Greetz heeft meer dan 100 kaarten met geluid waar je iemand mee kunt opvrolijken. Bij het openen van de kaart wordt de muziek direct afgespeeld en kan het swingen beginnen. Hieronder een aantal voorbeelden van de kaarten met geluid. 

Dit is op dit moment de meest verkochte verjaardagskaart met geluid!

 grappige kaart met muziek

Algemene muziek kaarten

Ook krijg je met één druk op de knop alle kaarten voor alle gelegenheden te zien, en een Pro tip: Je kan alle muziekjes en geluidjes vantevoren beluisteren! 

kaart met muziek algemeen

Wij kunnen de muziek hier helaas niet laten horen, maar bij het uitkiezen van een muziekkaart op Greetz kun je de muziek afspelen voordat je de kaart aanschaft. De kaarten met geluid zijn alleen verkrijgbaar in XL formaat en kosten allemaal €9,00. Voor 20:00 uur besteld, morgen bezorgd. En met de Greetz express heb je tegen extra kosten zelfs tot 22:00 uur de tijd om te bestellen. Ben je nog geen lid? Na het registreren ontvang je direct en altijd 20% korting op wenskaarten en een gratis postzegel.

Kaart met geluid en cadeau

Eigenlijk is de verrassing al groot voor de ontvanger, maar het kan nog groter. De kaart met geluid kan ook in combinatie met een cadeau verstuurd worden. Bij Greetz heb je de keuze uit meer dan 1.000 cadeaus voor jong en oud en voor alle momenten. Bijvoorbeeld een grote helium ballon of merci chocolade. Een populair cadeau voor volwassenen is bier met eigen etiket en wijn met etiket. Je kiest een fles, upload een foto en voegt tekst toe.

Klik hier voor het hele assortiment kaarten met geluid!

Winkel bezoeken Winkel bezoeken