Kaart Morgen Bezorgen

greetz Te laat met een kaartje of cadeau te versturen? Misschien kan Greetz je nog ‘redden’. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd en dus morgen in huis. Bezoek nu de winkel en bestel nog snel je kaartje en/of cadeau! Sterker nog: Soms kan je zelfs dezelfde dag nog de kaart of het cadeau in huis hebben: Kaart of Cadeau vandaag nog bezorgen.

Greetz Morgen in Huis

Greetz blijft zich door ontwikkelen. Was deze specialist in het versturen van online echte wenskaarten al de enige waarbij je tot 20:00 je kaarten kon versturen nu heeft Greetz dit verlengd tot 22:00! Kortom: voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd en dus morgen in huis. Gezien de drukte bij PostNL moet je wel rekening houden dat van alle bezorgingen: 98,1% op tijd aankomt. Dus er is nog een zeer kleine kans op vertraging waar Greetz verder niets aan kan doen. 

bezorging greetz morgen in huis

Kaartje bestellen en morgen in huis

Als jij je online echte wenskaart tussen 20:00 en 22:00 wilt versturen kan dit dus inmiddels, maar Greetz rekent hier wel 2,95 extra voor. In eerste instantie kun je dit als veel ervaren, want een Greetz postzegel kost ten slotte, maar 54 cent. Aan de andere kant zorgt het er wel voor dat de kaart waarmee je eigenlijk te laat zou zijn nu toch op tijd aankomt. Ook voor het versturen van cadeaus bij Greetz geldt dat je dit vanaf nu tot 22:00 kunt doen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Voor 14:00 uur besteld vandaag bezorgd

Wil je iemand vandaag (alleen op werkdagen) nog verrassen met een mooi cadeau? Als je voor 14:00 uur een artikel besteld dan wordt het vandaag nog bezorgd. Tip: dit is er handig als je bijvoorbeeld vandaag nog iemand wilt verrassen met een vers boeket bloemen of een unieke helium ballon. Zowel de bloemen als de ballon worden in een luxueuze cadeauverpakking bij de ontvanger bezorgd. Met deze cadeaus kun je ook nog een unieke wenskaart meesturen zodat je de boodschap nog persoonlijker maakt. Uiteraard wordt de wenskaart op hetzelfde moment en in dezelfde verpakking meegestuurd, zodat de ontvanger deze tegelijkertijd ontvangt. Kortom, je voor 14:00 mag je geen verjaardag of ander belangrijk moment meer vergeten :). Greetz maakt het leven makkelijk en zorgt er voor dat jij altijd attent bent! Klik hier voor meer informatie over bezorging op dezelfde dag.

Cadeaus bezorgen

Als je gebruikt maakt van Greetz Express kun je dus nog tot 22:00 je bestelling doorgeven, maar je kunt het cadeau ook nog dezelfde dag laten bezorgen als je voor 14:00 besteld. Greetz heeft een ruim assortiment cadeaus. Er zijn cadeaus die je kunt personaliseren, zoals Merci Chocolade, maar ook etiketten op flessen bier en wijn. De meest verstuurde cadeaus bij Greetz zijn de dagverse boeketten bloemen en de helium ballonnen. Alle cadeaus worden door Greetz in een luxe cadeauverpakking bij de ontvangers thuis afgeleverd.

Bekijk hier alles over levertijden bij Greetz

Winkel bezoeken Winkel bezoeken