Kerst ansichtkaarten versturen

kerst ansichtkaarten Keuze uit meer dan 1500 kerst ansichtkaarten. Verstuur online een echte kaart. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Kerst ansichtkaarten

Als je van plan bent deze Kerst veel mensen een kerstkaart te sturen dan is de Kerst ansichtkaart een goedkopere optie dan een dubbele wenskaart met envelop. En uiteindelijk draait het om de boodschap met het versturen van kerstkaarten: je laat zien dat je aan iemand denkt.  Je verstuurt al een kerst ansichtkaart voor slechts 0,49, er is ruime keuze en de boodschap, aan iemand denken met Kerst komt net zo goed over. 

Kerst ansichtkaarten Greetz

De afgelopen jaren heeft Greetz.nl scherpe aanbiedingen gehad op het versturen van kerst ansichtkaarten. Je merkt wel dat Greetz het versturen van ansichtkaarten veel minder stimuleert (hier verdient Greetz waarschijnlijk minder geld aan) dan de gewone wenskaarten, want je kunt het ansichtformaat moeilijk terug vinden op de homepage van Greetz.nl. Tip 1: kies een kerstkaart uit die je wilt versturen en op het volgende scherm kun je zien of de door jou uitgekozen kaart ook op ansichtkaartformaat kunt versturen. Tip 2: vanaf 6 December start Greetz altijd met alle Kerst acties, dus hou vanaf deze datum de website van Greetz goed in de gaten. Tip 3: Klik hier als je gratis op de hoogte wilt blijven van nieuws en aanbiedingen van Greetz. Als je eenmaal lid bent en regelmatig een kaart verstuurt dan spaar je automatisch voor het versturen van een gratis kaart. Gewoon doen dus!

Populaire Kerst ansichtkaarten

Kaartjesencadeaus.nl heeft een aantal Kerst ansichtkaarten uit de grote collectie kerstkaarten van Greetz gepikt, zodat als jullie op de afbeelding klikken deze direct kunnen bestellen. Zodoende hoeven jullie niet op zoek naar de kerstkaarten die je als ansichtkaart kunt versturen. Naast ansichtkaarten is er ook de mogelijkheid om iemand te verrassen met een kerstboeket. Ontzettend leuk en attent om iemand te verrassen met een mooi boeket.  

Winkel bezoeken Winkel bezoeken