Kerst en nieuwjaarswensen 2021

2021 wensen

Kers- en nieuwjaarswenskaarten bestel je dit jaar ouderwets scherp geprijsd en tegen een perfecte kwaliteit. Keuze uit meer dan 1.000 wenskaarten. Vandaag besteld, morgen in huis. 

Kerst en nieuwjaarswensen 2021

De tijd vliegt en voor je het weet is het alweer het moment voor de kerst en nieuwjaarswensen 2021. Dat is precies de reden waarom Greetz alvast een mooie collectie wenskaarten voor je heeft samengesteld. Dit maakt het kiezen een stuk eenvoudiger. Bovendien kun je bij Greetz bijna alle wenskaarten personaliseren. Zo wens je precies hetzelfde, maar toch net even anders en veel unieker. Daarbij biedt Greetz je een fantastische bezorgservice. Bestel je je wenskaart vandaag voor 22.00 uur? Dan wordt deze morgen al bij de ontvanger bezorgd. Dat is pas zorgeloos kerst- en nieuwjaarskaarten versturen.

Wensen voor 2021 prachtig vormgegeven

We noemden het al, de kerst- en nieuwjaarskaarten van Greetz bieden je net die personal touch waar je naar op zoek bent. Zo kies je eenvoudig een mooi design en kun je daar zelf een mooi fotomoment aan toevoegen. Of kies voor Greetz Magic en schrijf bijvoorbeeld de naam van de ontvanger op een leuke manier op de wenskaart. Uiteraard biedt Greetz ook een ruim assortiment aan traditionele wenskaarten. Met de kaarten uit de Anton Pieck collectie laat je bijvoorbeeld een pittoreske kerstsetting bezorgen. Maar ook met de klassieke stijl kerstkaarten weet je de typische kerstsfeer in kaartvorm te versturen.

Een persoonlijke eindejaarwens

Waarschijnlijk ken je Greetz vooral als online kaartenservice met een veelzijdige keuze. Maar wist je dat je vandaag de dag ook cadeaus bij je kaart kunt versturen? Ook hierin is aan ieder moment gedacht. Zo kun je dat ene familielid of bijvoorbeeld je hartsvriendin een heel bijzondere eindejaarwens sturen. De Rituals giftsets zijn daarbij zeer in trek om naar vrouwelijke ontvangers te versturen. Of kies voor de Australian Steelbox Dreamers. Hiermee verras je je geliefde met de heerlijkste chocolade in een mooie box waarop je je foto en persoonlijke boodschap kunt laten drukken. Succes gegarandeerd.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken