Kerstbal met naam

Kerstbal met naam

Bestel een unieke Kerstbal met naam en je bent deze Kerst echt origineel. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Kerstbal met naam 

Bij YourSurprise hebben ze nu wel iets heel bijzonders om in de boom te hangen: een kerstbal met naam. Je geeft je kerstboom er een persoonlijk tintje mee en je kunt de kerstbal geheel naar eigen voorkeur ontwerpen. Dit kan met zowel een naam als een foto. Je creëert automatisch een onvergetelijk kerstmoment en een bijzondere blikvanger. Niet alleen voor in huis, maar ook zakelijk gezien een unieke kerstattentie. Je stelt je persoonlijke kerstbal heel eenvoudig samen en YourSurprise zorgt ervoor dat de kerstballen in no time worden bezorgd. Wie wil dat nu niet?

Doorzichtige kerstballen

Je hebt bij YourSurprise de keuze uit doorzichtige kerstballen. Deze doorzichtige kerstballen komen in sets van 2, 4, 6 of 8 stuks. Al voor € 12,95 heb je je eigen set persoonlijke kerstballen. Doorzichtig betekent dat je de foto vanuit alle hoeken kunt bekijken. Ditzelfde geldt voor het bedrijfslogo voor zakelijke doeleinden. Daarbij zijn de kerstballen gemaakt van duurzaam kunststof waardoor je je geen zorgen hoef te maken als je ze per ongeluk toch een keer laat vallen. Ook voor bedrukte kerstcadeaus kun je volop terecht bij YourSurprise. Wat te denken van een houten kerstster met persoonlijke boodschap of glazen en mokken?

Kerstbal met naam

Eenvoudig gepersonaliseerd

De persoonlijke kerstbal maak je bij YourSurprise heel eenvoudig online. Er zijn maar een paar stappen voor nodig. Je begint met het kiezen van de foto of het bedrijfslogo. Daarna voeg je een YourSurprise kerst design toe om de kerstbal de finishing touch te geven. Deze kerstballen zijn niet alleen leuk om weg te geven, maar ook om zelf bij je thuis in de boom te hangen. Zo kun je voor ieder gezinslid een eigen unieke kerstbal ontwerpen. Naast deze kerstballen kun je bij YourSurprise ook voor chocolade kerstballen kiezen. Ook daarop kun je een foto en naam laten toevoegen. Wel met dit verschil, dat beide eetbaar zijn. Jammie.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken