Online kerstcadeaus versturen

kerstcadeaus
Keuze uit meer dan 60 kerstcadeaus voor alle leeftijden. Van knutselboeken en drank tot chocolade en Rituals giftpakketten. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Kerstcadeaus

Bij kerst horen cadeaus en Greetz heeft daarom een mix van leuke kerstcadeaus geselecteerd. Voor alle leeftijden zijn er cadeaus die online besteld kunnen worden. Kerstcadeaus voor hem zijn o.a. bier met eigen etiket en een goede fles wijn. Kerstcadeaus voor haar zijn o.a. een Rituals giftpakket en fles prosecco. Ook aan de kinderen is gedacht. Zo heeft Greetz knutselboeken, Lego en Woezel & Pip speelgoed geselecteerd.

Kerstcadeaus met kerstkaart

Een kerstcadeau kan los besteld worden, maar ook in combinatie met een kerstkaart. Bij Greetz heb je keuze uit meer dan 1500 kerstkaarten. Grappige, traditionele, persoonlijke, Blond Amsterdam en veel meer collecties. Vanaf 0,69 per kaart. Nieuw bij Greetz zijn de feestelijke kerstenveloppen. Deze zijn er in het rood, goud en zilver.

Kerstcadeau bestellen

Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Later kan Greetz het niet maken. Kaartjesencadeaus.nl adviseert om niet te lang te wachten met het bestellen van een kerstcadeau en kaart. Door de enorme drukte kan het voorkomen dat PostNL niet op tijd is met bezorgen. Wil je het cadeau onder de kerstboom leggen? Geef dan je eigen adres op zodat het kerstcadeau naar jouw huis verstuurd wordt. Of verstuur de cadeaus direct naar het adres waar je kerst gaat vieren. Dan hoef je niet te sjouwen met cadeaus ;-).

Winkel bezoeken Winkel bezoeken