Kerstgroet 2020

Kerstgroet 2020

Ontwerp je eigen Kerstgroet 2020. Je hebt keuze uit een ruim assortiment kerstkaarten. Vandaag besteld, is morgen in huis. 

Kerstgroet 2020

Door bij Greetz je eigen Kerstgroet 2020 te ontwerpen, ontdek je dat de traditionele kerstkaart allesbehalve saai hoeft te zijn. Wens familie en vrienden op een unieke manier fijne feestdagen en het zal de ontvangers nog lang bij blijven. Daarbij gaat Greetz niet over één nacht ijs. Je kunt er kiezen uit meer dan 1000 verschillende kerstwensen. Dan hebben we het nog niet eens over alle opties tot personaliseren gehad. Breng je kerstwensen bijvoorbeeld over in de vorm van Fotokaarten, Magickaarten, Collectiekaarten of zelfs de unieke Greetz Soundz-kaarten. Zo weet je de ontvangers echt te raken met je kerstboodschap.

Je eigen kerstbeleving

Ontwerp je eigen Kerstgroet 2020, niemand beleeft de kerstdagen op dezelfde manier. Er zijn altijd persoonlijke situaties die de kerstbeleving beïnvloeden. Die zijn gelukkig vaak positief, maar deze kunnen ook minder positief zijn. Bij Greetz weten ze je daarom precies de juiste kerstkaart te bieden die volledig past bij de ontvanger. Zo laat je iemand  op een bijzondere manier weten dat je juist dan aan ze denkt. Of misschien heeft de ontvanger je heel erg met iets geholpen. Dan kun je er bij Greetz voor kiezen een wenskaart met bijvoorbeeld een kerstcadeau te versturen. Voeg er een Merci chocolade doos bij, zet er een persoonlijk dankwoord op en je weet de ontvanger verrassend te bedanken.

Eenvoudig personaliseren

Bij Greetz kun je je kerstgroet 2020 eenvoudig personaliseren. Sterker nog, we garanderen je dat je er veel plezier aan zult beleven. Door je voorkeuren via de filteropties op de Greetz site te selecteren, heb je in no time een prachtige kerstwens samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor het toevoegen van één of meerdere foto’s. Het uploaden van de gewenste fotomomenten is een peulenschil. Daarbij biedt Greetz je bovendien de mogelijkheid de geselecteerde foto’s te bewerken. Kies voor de setting die helemaal bij de kerstsfeer past en je bent verzekerd van een bijzondere en unieke kerstgroet 2020.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken