Kerstkaart 2020

 Kerstkaart 2018

Een Kerstkaart bestel je dit jaar scherp geprijsd en tegen een uitmuntende kwaliteit. Keuze uit meer dan 1.000 verschillende kerstkaarten. Vandaag besteld, morgen in huis. 

Maak je eigen kerstkaart 2020

Je kerstkaart 2020 zelf maken? Dat kan, en hoe. Bij Greetz heb je dit jaar een enorme keuze uit allerlei soorten kerstkaarten. Maar liefst over de 1000 wenskaarten prijken in het veelzijdige Greetz assortiment. Je hebt hierbij keuze uit talloze collecties, thema’s en stijlen. Bijna alle kerstkaarten kun je personaliseren. Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor het toevoegen van één of meerdere foto’s aan je kaart. Of voeg wat magie toe met de ‘Greetz Magic’ kerstkaarten. Jij bepaalt hoe de kaart eruit moet komen te zien en Greetz helpt je daar een handje bij.

Onbezorgde bezorgservice

Wanneer je eenmaal je kerstkaart 2020 helemaal naar wens hebt gepersonaliseerd, gaat Greetz voor je naar de postbus. Doe je dit voor 22.00 uur, dan zal je online ontdekken dat Greetz je wenskaart de volgende dag al bij de ontvanger(s) bezorgt. Geweldig toch? Het versturen van kerstkaarten was nog nooit zo leuk en eenvoudig. Overigens biedt Greetz je dezelfde snelle bezorgservice wanneer je besluit je kerstkaarten dit jaar met een persoonlijk cadeau te versturen. Net als bij de wenskaarten kun je ook voor wat betreft kerstcadeaus te kust en te keur. Voor jong of oud en voor man of vrouw: Greetz heeft overal aan gedacht.

Een bijzonder kerstcadeau

Bij Greetz kun je je kerstkaart 2020 versturen met een bijzonder cadeau. Voor mannen is er bijvoorbeeld de keuze uit een bierpakket ‘Rondje Nederland’ of een Rituals Perfect Shave giftpakket. Voor een grappige kerstwens kun je kiezen voor de Happy Socks in verschillende patronen. Deze sokken van fijn gekamd katoen bieden de man in kwestie de hele dag door een comfortabel gevoel. Uiteraard zijn er ook voor vrouwen volop kerstcadeautjes te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit allerlei verschillende soorten Rituals giftsets. Maar ook de Merci chocoladeboxen en de diverse wijnsoorten worden vaak bijzonder gewaardeerd.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken