Online een Kerstkaart ontwerpen

kerstkaart ontwerpen Maak je kerstkaart nog persoonlijker door eenvoudig online een kaart te ontwerpen. Upload een zelfgemaakte foto en plaats deze bijvoorbeeld in een kerstbal. Veel plezier bij het ontwerpen van een kerstkaart.

Kerstkaart ontwerpen

Een zelfgemaakte foto in een kerstkrans, kerstbal, sneeuwvlokje of een kerstfoto van het gezin afgebeeld op een kaart. Zelf een kerstkaart ontwerpen is eenvoudig en Greetz heeft bijna 300 fotokaarten klaarstaan waar je alleen een eigen foto in hoeft te plaatsen. En meer dan 100 Magic kaarten. Dit zijn kaarten die je kerstkaart nog persoonlijker maken door een tekst op de voorkant te plaatsen met bijvoorbeeld de namen van de ontvangers.

Kerstkaarten ontwerpen inspiratie

Kaartjesencadeaus.nl wil inspireren en je kunt het hierboven al zien. Wij hebben een aantal voorbeelden geselecteerd. Alles wijst zich vanzelf tijdens een kerstkaart ontwerpen. Kies bijvoorbeeld de kaart met de kerstbal. Hier kun je naast een zelfgemaakte foto plaatsen ook de tekst eenvoudig bewerken. Greetz maakt het je allemaal erg gemakkelijk.

Kerstkaart ontwerpen en bestellen

Bestellen is net zo eenvoudig als ontwerpen. Geef het bezorgadres op en Greetz plakt er een postzegel voor je op en brengt de kaart naar de brievenbus. Voor 22:00 besteld, volgende werkdag bezorgd. Kaartjesencadeaus.nl wil wel adviseren niet te kort voor kerst te bestellen. PostNL kan niet garanderen dat je kaartje(s) op tijd bezorgd worden door de drukte. Wonen de de ontvangers dichtbij jou in de buurt? Dan kun je natuurlijk ook je eigen adres opgeven. Zo kun je zelf de kaart bezorgen en weet je zeker dat deze aankomt.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken