Kerstkaarten 2020 versturen

kerstkaarten Eenvoudig online een kerstkaart maken en versturen. Keuze uit meer dan 1400 kerstkaarten 2020. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Veel plezier met het kiezen van een kaartje.

Kerstkaarten 2020

Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe en leuke kerstkaarten aan de collectie toegevoegd. Bij Greetz heb je de keuze uit meer dan 1400 kerstkaarten. Hoewel de kaarten van Greetz niet de goedkoopste zijn bieden ze wel veruit het grootste assortiment kerstkaarten aan. En hebben ze tevens de meest originele kaarten. Met name de Greetz Magic kaarten zijn erg populair. Zo kun je met Greetz Magic een persoonlijke kerstboodschap schrijven in een kerstbal of een sneeuwpop. Een leuke techniek die ervoor zorgt dat jouw kerstkaart extra persoonlijk is.

Kerstkaarten 2020 maken met eigen foto

Je eigen kerstkaart maken met een zelfgemaakte foto? Dat kan bij Greetz. Op deze manier kun je creatief aan de slag met je leukste kerstfoto’s van bijvoorbeeld de kinderen. Deze kun je naar al je vrienden en familie versturen. De kaartjes kun je in verschillende maten bestellen. Van XL tot supersize kaarten. Naast de gepersonaliseerde kerstkaarten kun je ook gepersonaliseerde cadeaus maken. Bijvoorbeeld een mok, telefoonhoesje, bier met eigen etiket of een goede fles wijn met eigen etiket. Klik hier om te starten met het maken van een kerstkaart

Online Kerstkaart 2020 versturen

Bij Greetz kon je (en nog steeds!) altijd bestellen tot 20:00 uur en dan werd je kaart dezelfde dag nog verstuurd. Nu kun je ook tegen een extra bedrag van €2,95 je kerstkaarten versturen tot 22:00 uur. Handig voor als je te laat bent! Voor het verzenden van een cadeau tussen 20:00-22:00 uur betaal je geen extra bedrag. Kaartjesencadeaus.nl wenst je alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Winkel bezoeken Winkel bezoeken