Kerstkaarten met foto maken

Kerstkaarten met foto maken Wens iemand fijne feestdagen met een kerstkaart met eigen foto. Keuze uit meer dan 300 foto sjablonen. Upload eenvoudig je zelfgemaakte foto. Kerstkaarten vanaf 49 cent.

Kerstkaarten met foto

Een foto met het hele gezin, een foto van de kinderen of van de hele familie. Plaats eenvoudig je eigen foto en verras vrienden met een leuke en originele kerstkaart met eigen foto. Bij Greetz heb je de keuze uit meer dan 300 foto sjablonen. Bij minimaal 10 kaarten is de prijs van een kerstkaart met foto 49 cent. Kaartjesencadeaus.nl heeft als inspiratie alvast een aantal voorbeelden van kerstkaarten met foto geselecteerd.    

Kerstkaarten met foto bestellen

Een kerstkaart met foto maken is eenvoudig en snel gedaan. Bij Greetz heb je tot 20:00 uur de tijd om je kerstkaart vandaag nog te laten versturen. En tegen extra betaling heb je tot 22:00 uur de tijd met gebruik van de Greetz express. En hoe meer kerstkaarten met foto je besteld, hoe goedkoper het is. Bij een bestelling van meer dan 10 kerstkaarten met eigen foto betaal je 49 cent per kaart. Bij meer dan 40 kaarten betaal je 65 cent per kerstkaart met foto.

Overige kerstkaarten

Toch geen kerstkaart met foto? Kaartjesencadeaus.nl heeft diverse collecties geselecteerd en wilt deze graag delen. Lees meer en laat je inspireren door de volgende collecties: grote kerstkaarten, Blond Amsterdam kerstkaarten, klassieke kerstkaarten en kerst ansichtkaarten.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken