Kerstkaartjes

Kerstkaartjes

Kerstkaartjes bestel je dit jaar scherp geprijsd en tegen een goede kwaliteit. Vandaag besteld, morgen in huis. 

Kerstkaartjes

Kerstkaartjes versturen is een jarenlang traditie. Tegen het jaareinde beginnen velen alvast na te denken over welke kaartjes deze keer te versturen. Uiteraard wil je wel origineel uit de hoek komen maar hoe doe je dat? Dat is bij Greetz zo voor je opgelost. Daar hebben ze namelijk een enorme keuze aan de kerstkaart: je kunt kiezen uit meer dan 1000 verschillende soorten. Door de eenvoudige filteropties op de site heb je in no time een originele kerstkaart samengesteld die bovendien in zijn geheel gepersonaliseerd kan worden. Ook dat doe je supereenvoudig bij Greetz.

Personal touch in een paar stappen

Omdat niemand gelijk is kun je bij Greetz ook op diverse manieren je kerstkaart personaliseren. Vind je het leuk om één of meerdere foto’s aan je kaart toe te voegen? Dan doe je dat in een paar simpele stappen. Daarbij komt dat je bij Greetz de foto(‘s) ook nog kunt bewerken qua belichting. Zwart-wit, Sepia, Grunge, Vintage, noem maar op. Hou je meer van een persoonlijke tekst? Kies dan voor Greetz Magic en verras de ontvangers met wel heel unieke kerstkaartjes. Voor de maximale personal touch kun je bovendien voor beide opties kiezen.

Privé en zakelijke kerstboodschap

Het assortiment kerstkaartjes bij Greetz voorziet ook de zakelijke gebruikers van een ruime keuze. Zo kun je bijvoorbeeld je bedrijfslogo op de voorkant van de kaart laten drukken. Of wat te denken van een foto van alle medewerkers met een glas champagne in de hand? Deze variant is inmiddels bijzonder populair. Daarbij kun je er voor kiezen om de kerstkaartjes te laten vergezellen door een bijpassend cadeau. Ook hierin zijn er veelzijdige mogelijkheden om het kerstcadeau te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het etiket op een fles wijn, of een persoonlijke boodschap op een doos Merci chocolade. Ook de Rituals giftsets vallen vaak zeer in smaak.    

 

Winkel bezoeken Winkel bezoeken