Klassieke kerstkaarten vanaf 0,49

klassieke kerstkaarten Een ouderwets maar leuk kerstkaartje versturen? Bij Greetz heb je keuze uit meer dan 200 klassieke kerstkaarten. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Klassieke Kerstkaarten

Klassieke kerstkaarten kan wellicht wat ouderwets klinken, maar Kaartjesencadeaus.nl is van mening dat juist de klassieke kerstkaart alles heeft wat een kerstkaart moet hebben. Deze kaart heeft vaak een warme uitstraling door de winterse sferen, de kerstboom en de Kerstman. Ben je op zoek naar een overzicht van de meeste verstuurde en populaire kerstkaarten? Ook dit heeft Kaartjesencadeaus.nl voor je op een rij gezet. En er is onderscheid gemaakt tussen de top 30 kerstkaarten zonder foto en de top 30 kerstkaarten met foto. In het laatste geval kun je zelf foto’s toevoegen aan je kerstkaarten. Op deze manier maak je de kaart nog persoonlijker. Je kunt bijvoorbeeld een foto van jezelf of van jouw en je gezin toevoegen. Op deze manier krijgt de kerstkaart een extra warme uitstraling. Hieronder kun je alvast een aantal kaarten bewonderen van de kerstkaarten zonder en met foto. Ook hebben we een linkje geplaatst naar een overzicht met alle kerstkaarten.

Korting op klassieke kerstkaarten

Vanaf 6 december kun je bij zo goed als alle aanbieders van online echte wenskaarten versturen speciale aanbiedingen op kerstkaarten vinden. Kaartjesencadeaus.nl weet uit ervaring dat het verstandig is om je aan te melden bij de verschillende nieuwsbrieven van de aanbieders, zodat je tijdig weet wat de beste Kerst aanbiedingen zijn voor het versturen van je kerstkaarten. Klik hier en meld je gratis aan bij Greetz (je kunt bij Greetz sparen voor gratis kaarten)

Klassieke kerstkaart bestellen

Wil je op het allerlaatste moment nog je kerstkaarten versturen of wil je er ‘s avonds even goed de tijd voor nemen, maar wel direct kunnen versturen? Dit kan! Je kunt bij Greetz tot 22:00 je kerstkaarten bestellen en dan worden deze dezelfde dag nog verstuurd.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken