Klassieke trouwkaarten

klassieke trouwkaarten

Prachtige klassieke trouwkaarten met en zonder eigen foto. Vanaf €1,60 per stuk, maar voordat je de grote bestelling doet krijg je 3 gratis proefkaartjes plus een papierwaaier. Zo kun je de kaarten eerst zelf voelen en zien.

Klassieke trouwkaarten online

Het is een prijzige aanschaf en je kunt de kaarten niet even voelen en zien. Online bestellen is daarom in eerste instantie niet het ideale. Echter, bij Greetz is online bestellen eenvoudig en krijg je 3 gratis proefkaartjes plus papierwaaier. Zo kun je de trouwkaarten dus wel zien en voelen en heb je zekerheid over je aanschaf. Je hebt de keuze uit meer dan 40 klassieke trouwkaarten en meer dan 250 trouwkaarten. Daarnaast kun je eenvoudig een eigen huwelijkskaart ontwerpen door zelfgemaakte foto’s toe te voegen met tekst. Op deze pagina zie je een aantal voorbeelden van gepersonaliseerde huwelijkskaarten.

klassieke trouwkaarten - uitnodiging klassieke trouwkaarten - uitnodiging klassiek grijs

Klassieke trouwkaarten bestellen

Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Een proefdruk bestaat uit een pakketje met daarin je kaartje, de envelop en een papierwaaier met samples van alle papier- en envelopsoorten. De eerste drie proefdrukken zijn gratis; je betaalt alleen de verzendkosten van €0,64 per proefdruk. Voor elke volgende proefdruk betaal je de prijs van het geboortekaartje, die afhankelijk is van de papiersoort.

Trouwkaart ontwerpen

Het leukste is natuurlijk een gepersonaliseerde trouwkaart versturen naar alle genodigden. Een kaart met een foto van jullie samen en waar de liefde er van af spat. Het is heel eenvoudig. Je kiest een kaart uit, upload een eigen foto en bewerkt de tekst.

Klik hier en start met het maken van een trouwkaart

 

Winkel bezoeken Winkel bezoeken