Last minute valentijnscadeau

last minute valentijnscadeau
Via Kaartjesencadeaus.nl kan jouw relatie gered worden ;-). Bestel voor 22:00 uur en het valentijnscadeau wordt morgen bezorgd. Ga snel naar het assortiment. 

Last minute valentijnscadeau

Wil jij een Last Minute Valentijnscadeau versturen? Geen probleem! Want voor 22:00 besteld, is morgen bezorgd! Een Rituals giftset, chocolade, een bierpakket of een fles Chardonnay. Zo maar een aantal cadeaus waar je jouw valentijn blij mee kan maken. En uiteraard in combinatie met een mooie valentijnskaart waar je jouw liefde ook in woorden kunt beschrijven. Kaartjesencadeaus.nl heeft Greetz gekozen om een last minute valentijnscadeau te versturen. Waarom? Met meer dan 150 cadeaus voor hem en haar is het aanbod enorm. Maar belangrijker, bestel je voor 22:00 uur dan wordt je cadeau morgen bezorgd. Hieronder een selectie van last minute valentijncadeaus. 

Ballon versturen met Valentijn

Wil jij last minute jouw (potentiële) lover op een persoonlijke manier verrassen? Dat kan tegenwoordig op een wel heel bijzondere manier, namelijk door het versturen van een helium ballon met jouw persoonlijke ontwerp. Wat houdt dit in? Je kunt jullie meest bijzondere foto op de ballon plaatsen en deze wordt vervolgens op grootste wijze bezorgd bij de ontvanger. En dat grootse uit zich niet alleen in de ballon die wordt bezorgd, maar ook met name door de verpakking. Alleen de verpakking is al een verrassing op zich, en bij het openen van de verpakking komt de helium ballon er uit vliegen… Bekijk hier alle mogelijkheden van het ontwerpen van je persoonlijke ballon voor jouw grote (nieuwe) liefde! 

Bloemen versturen met Valentijn

Wil je geen ballon versturen, maar de liefde vieren met een lekker ruikend bos bloemen, dan ben je hier ook aan het goede adres. Je kunt namelijk ook op het laatste moment een verse bos bloemen versturen. Alle bloemen komen rechtstreeks van de veiling, dus er heeft geen opslag plaatsgevonden, waardoor de bloemen altijd dagvers zijn. Je hebt een ruime keuze uit mooie boeketten. Zeg het dit jaar met Valentijn eens met Bloemen! Bekijk hier het assortiment of klik op de onderstaande afbeelding. 

Winkel bezoeken Winkel bezoeken