Layercake Bestellen

layercake bestellen

Ruim assortiment prachtige layercakes met unieke versieringen en designs. Elke dag vers van de bakker. 6 dagen per week bezorgd.

Layercake bestellen en versturen

Een layercake is een taartvorm die bestaat uit allerlei verschillende lagen van puur smaakgenot. Een absoluut tongstrelende sensatie. Ideaal om je beste vriendin te laten weten dat je haar vriendschap bijzonder waardeert. Uiteraard kun je deze taart ook bestellen voor moeders, dochters en tantes. Zelfs om te bestellen als bruiloftstaart is de layercake uitermate geschikt. Bij Greetz is het bezorgen van deze taartsoort bovendien bijzonder betaalbaar. Al vanaf € 39,25 kun je een overheerlijke layercake laten bezorgen. Het versturen gaat heel eenvoudig. Bestel je taart voor 21.00 uur en je hebt hem meestal de volgende dag al in huis: wat een service.

orea taart bestellen carrot cake bestellen red velvet taart bestellen

Gelaagde smaakverrassing

De snelle koeriers van Greetz bezorgen 6 dagen in de week, van maandag tot en met zaterdag, al je taarten. Het enige dat jij hoeft te doen is een keuze maken. Dat is al lastig genoeg. Alleen al qua layercakes kun je te kust en te keur in het Greetz taartassortiment. Wat bijvoorbeeld te denken van een Carrot cake bestellen? De smeuïge cakelagen worden afgewisseld met een mix van verse wortels, rozijnen en lekkere walnoten. Ook het versturen van de Toffee crunch cake en de Cinnamon taart zal de liefhebber bijzonder waarderen.

Lust voor het oog versturen

Greetz patissiers weten behalve een heerlijke smaak ook een fantastisch vrolijke kleur aan de layercakes toe te voegen. Zo laat je met de looks van de Peppermint taart het hart van iedere zoetekauw sneller kloppen. Ook de Red Velvet taarten zijn zeer geliefd. Met keuze uit verschillende stekers (Happy Birthday of Love), zijn deze taarten opgebouwd uit drie roodgekleurde lagen chococake en drie lagen met roomkaas vulling. Alsof dit nog niet genoeg is, zijn de taarten afgetopt met grote stukken geraspte witte chocolade. Bij Greetz kun je er bovendien een persoonlijke boodschap bij versturen. Kies er tijdens het bestellen een mooie wenskaart bij uit en jouw traktatie is helemaal compleet.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken