Liefdeskaarten

liefdeskaarten Keuze uit meer dan 800 liefdeskaarten van 36 collecties. Diverse formaten en de mogelijkheid om zelf je liefdeskaart te maken. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. 

Liefdeskaarten

Ben je verliefd of wil je je vriendin of vrouw vertellen dat je van haar houdt? Zeg het met een liefdeskaart. Op deze manier laat je op een persoonlijke manier weten dat je aan die persoon denkt. En wat is er nu leuker dan spontaan een kaartje te ontvangen van iemand die van je houdt! Kaartjesencadeaus.nl heeft alvast een aantal originele liefdeskaarten naast elkaar gezet.

Liefdeskaarten inspiratie

Je verstuurt al een kaartje om je geliefde of stille liefde te verrassen vanaf € 1,50. De grootste aanbieder van liefdeskaarten is Greetz.nl. Je hebt hier keuze uit meer dan 800 liefdeskaarten en daarnaast kun je natuurlijk ook zelf een kaart maken. Je kiest een leuke foto van jou en je geliefde en vervolgens upload je deze als kaart. Vervolgens schrijf je jouw unieke tekst aan de binnenkant van de kaart, adresseert de kaart, je betaalt en Greetz regelt de rest. Kortom: je hoeft niet de deur uit voor een kaart en een postzegel voor jouw liefdeskaart, want dit regelt Greetz allemaal. Voor 22:00 besteld is dezelfde dag nog verstuurd en je kaartje wordt bezorgd door PostNL!

Extra grote Liefdeskaart versturen

Het ultieme moment om je geliefde of stille liefde te laten weten dat je aan hem of haar denkt is natuurlijk Valentijn. Bij Greetz kun je ook terecht voor extra grote liefdeskaarten. Oftewel, een kaart waarmee jij kunt vertellen hoe groot jouw liefde voor die persoon is. Je hebt de keuze uit een medium, xl of SuperSize formaat. Deze keuze kun je maken zodra je de kaart hebt bewerkt. Klik hier om de grote valentijnskaarten te bekijken

Winkel bezoeken Winkel bezoeken