Macarons Bestellen

macarons bestellen
Online macarons bestellen en versturen. Vers gemaakt in diverse smaken door de banketbakker. 6 dagen per week gekoeld bezorgd in een mooie gebaksdoos.

Machtig lekkere Macarons versturen

Met macarons laat je het beste van twee lekkernijen bezorgen: een bonbon in de vorm van een heel klein mini taartje. De luchtige meringue koekjes met o zo lekkere vulling zijn ook bij Greetz met de heerlijkste amandelen verrijkt. Bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Je maakt online je keuze voor 21.00 uur en de Greetz koeriers zullen de traktaties veelal de volgende dag bezorgen in heel Nederland. Alleen op zondag wordt niet bezorgd. Je kunt al vanaf € 16,49 je eigen macaron verassing samenstellen. Zo kun je op een unieke en smaakvolle manier een keer je vriendin, collega of moeder verrassen.

Zoete kwaliteit

Het geklopte eiwit, de amandelen, de botercrème en poedersuiker zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Greetz staat alleen de beste ingrediënten toe die gebruikt worden door louter erkende banketbakkers. De kenmerkende kleuren van deze kleine smaakmakers zijn in veelvoud aanwezig. Daarbij kun je kiezen uit verschillende samenstellingen en hoeveelheden om te versturen. Zo is er Macarons assorti van 6 en 12 stuks. In een schitterende verpakking tref je hier overheerlijke bonbonkoekjes met lekkere ganache vulling.  Ook met Macarons fruit bestellen is het op en top genieten geblazen. Aan deze koekjes zijn smaken zoals passievrucht, kokosnoot, framboos en banaan toegevoegd.

Voor speciale momenten

De bonbonkoekjes lenen zich bovendien uitstekend om die speciale vriendin een smaaktraktatie te bezorgen. Wat bijvoorbeeld te denken van Macarons koffie thee? Dit assortiment bestaat onder andere uit de smaken koffie, tiramisu en Dutch cookies. Zoek er tijdens het bestellen een persoonlijke wenskaart bij uit en je creëert een moment om te koesteren. Door het ruime taartassortiment van Greetz kun je er ook voor kiezen dit kleine gebak te combineren met bijvoorbeeld een mokkataart of chocoladetaart. Het versturen gebeurt daarbij met gekoeld transport, waardoor de absolute versheid en overheerlijke smaak volledig behouden blijft.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken