Magische mok ontwerpen

magische mok

Een origineel en magisch cadeau die je zelf kunt ontwerpen. Een magische mok is in eerste instantie een lelijke zwarte mok, maar zodra het hete water of koffie erin stroomt zie je de magie ontstaan.

Magische mok

Met deze mok verras je iemand pas echt. Je geeft het ingepakt aan de ontvanger, deze opent het cadeautje en ziet een zwarte mok. De persoon die het ontvangt zal wel denken, wat moet ik met een zwarte mok? Maar het is een cadeau dus hardop roepen doe je niet. ‘Laten we een bakkie doen met je nieuwe mok’. De ontvanger zet hem onder het koffie apparaat en maakt een drankkeuze. Het hete water of koffie stroomt de mok in en dan gebeurt er iets magisch. Het blijkt geen zwarte ‘lelijke’ mok meer te zijn, maar een magische mok. Opeens komt er een afbeelding tevoorschijn van je kinderen en is het eigenlijk een prachtig cadeau.

magische mok - boter kaas en liefdemagische mok - eigen ontwerp

Magische mok ontwerpen

Het ontwerpen van een magische mok is eenvoudig. Je upload 1 of meerdere zelfgekozen foto’s en bewerkt deze totdat de mok naar wens is. Of je plaatst een tekst in een mooi lettertype. En maak de verrassing compleet met een leuke wenskaart. Kies bijvoorbeeld uit een mooie verjaardagskaart, kaart met geluid of een supersize kaart.

Magische mok versturen

Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd. De magische mok wordt verstuurd in een luxe cadeauverpakking. Ben je te laat met een cadeau, heb je geen tijd meer of wil je iemand dezelfde dag nog verrassen? Als je voor 14:00 uur besteld dan wordt het cadeau dezelfde dag nog bezorgd.

Klik hier voor meer informatie over bezorging op dezelfde dag

Winkel bezoeken Winkel bezoeken