Marsepeintaart Bestellen

marsepeintaart bestellen Online de lekkerste marsepeintaart bestellen. Personaliseer de taart met een eigen foto en tekst. Snel thuisbezorgd van maandag tot en met zaterdag.

Unieke Marsepeintaart bestellen

Wil je een marsepeintaart versturen? Dan weet je zeker dat je felicitaties perfect overkomen. Het mooie van marsepein is namelijk dat het iedere vorm strak weet weer te geven. Een fluweelzacht uiterlijk dat letterlijk en figuurlijk in de smaak valt. Bij Greetz weten ze precies hoe dit moet. Verras iemand op een unieke manier door een marsepeintaart te laten bezorgen. Vanaf € 13,95 kun je al een overheerlijke marsepeintaart bestellen. Van maandag tot en met zaterdag wordt de taart van je keuze op iedere gewenste locatie bezorgd. Voor 21.00 uur besteld betekent morgen verrassen.

Zeg het met kleur

Een andere fijne eigenschap van marsepein: alle kleurvariaties zijn mogelijk. Lievelingskleuren, rood voor de ‘I love you’ taart, felle kinderkleuren of de kleuren van een bedrijfslogo. Door de strakke marsepeinstructuur blijft de kleur onverminderd sterk stralen. Ook qua taartdesign en versieringen kun je met deze taart alle kanten op. Kies bijvoorbeeld voor een blauwe Vaderdagtaart met stropdas. Niet alleen geschikt voor Vaderdag, maar om het hele jaar door te bestellen. Je geeft je taart je eigen persoonlijke boodschap mee. Dit kan met marsepeinen versieringen, foto’s, teksten of logo’s. Zo wordt taart bestellen een feest om als verrassing te versturen. Heb je liever een slagroomtaart? Ook dat is mogelijk is mogelijk bij Greetz. 

Californische amandelen

Ook qua smaak laat je pure kwaliteit bezorgen. Alleen de beste patissiers zijn geselecteerd om een marsepeintaart versturen tot een groot succes te maken. Bij Greetz ben je dan ook verzekerd van absolute versheid. Daarnaast zijn ook de ingrediënten van de beste kwaliteit. De taarten zijn royaal gevuld met banketbakkersroom en verse slagroom. Voor de marsepein zelf worden de exclusieve Californische amandelen gebruikt. Dit proef je meteen en bij iedere hap. Bovendien bezorgen ze de taarten met gekoeld transport waardoor deze topkwaliteit behouden blijft. Zo ben je gegarandeerd van succes verzekerd bij het versturen van een mooie marsepeintaart.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken