Merry Christmas

merry christmas and a happy new year

Wens vrienden en familie een Merry Christmas and a Happy New Year met een persoonlijke kerstkaart. 

Merry Christmas and a Happy New Year

Merry Christmas and a Happy New Year: dat wens je iedereen toch toe? Met de decembermaand in aantocht is het weer tijd voor lieve, unieke, grappige of ontroerende wensen voor de feestdagen. Bij Greetz weten ze precies waar je naar op zoek bent. Ze bieden een collectie wenskaarten waar je U tegen zegt. Fotokaarten, Greetz Magic, themakaarten en traditionele kerstkaarten: niets ontbreekt. Greetz biedt zelfs een kerstcadeau collectie om die ene vriend of vriendin een liefdevolle dosis warmte te sturen.

Zeg het met ‘Magic’

Zodra de decembermaand zijn intrede doet is alles en iedereen gehuld in een magische sfeer. Hier geef je bij Greetz een extra accent aan met een bijzondere wenskaart. Er zijn maar liefst meer dan 1000 verschillende kerst- en nieuwjaarskaarten om je boodschap over te brengen. Daarbij heb je een breed scala aan mogelijkheden om de kaarten te personaliseren. Ten eerste zijn er de ongekend populaire fotokaarten. Daarnaast kun je met ‘Greetz Magic’ de kaart van een persoonlijke boodschap voorzien. De inhoud van de boodschap? Wat je maar wilt. Greetz drukt het voor je op de kaart en levert het in no time af bij de ontvanger(s).

Laat de kurken maar knallen

En dat mag je letterlijk nemen, want bij Greetz kun je nu je wenskaart versturen met een bubbelend cadeau in de vorm van een mousserende fles wijn. Alsof dat nog niet spetterend genoeg is, kun je bovendien het etiket van een eigen ontwerp voorzien. Dat is toch fantastisch? Originaliteit ten top en je weet de ontvanger geweldig te verrassen. Naast verschillende wijnsoorten heeft Greetz ook bierpakketten in het assortiment. Ook deze kun je naar eigen voorkeur personaliseren. Voeg bijvoorbeeld een bijzonder fotomoment toe of breng je wensen op een wel heel unieke manier over.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken