Milka Chocolade versturen

Milka Chocolade Versturen Wil jij iemand verrassen met overheerlijke Milka Chocolade? Bij zowel Greetz als Kaartwereld kun je Milka Chocolade versturen in combinatie met de meest originele wenskaarten. Bestel je voor 22:00 uur dan wordt je cadeau nog dezelfde dag verstuurd.

Milka Chocolade Versturen

Iemand Chocolade Versturen is tegenwoordig makkelijker dan ooit. In vier eenvoudige stappen verstuur je overheerlijke Milka Chocolade. Het hartvormige doosje van Milka wordt voor je ingepakt in cadeaupapier en heeft 30 chocolade bon bons die gevuld zijn met een overheerlijke hazelnoot-nougat creme. Het pakketje wordt verstuurd in een mooie cadeauverpakking en bezorgd door PostNl. En uniek in NL: voor 22:00 besteld is dezelfde dag verstuurd! Klik op de onderstaande afbeelding en bekijk de hele collectie Milka Chocolade. Milka Chocolade Versturen

Verjaardagskaarten online versturen

Wil jij de Milka Chocolade versturen in combinatie met een verjaardagskaart? Dat kan! Bij Greetz heb je keuze uit maar liefst 2.000 verschillende verjaardagskaarten en bij Kaartwereld bijna 900 verjaardagskaarten. Tegenwoordig kun je de meest uiteenlopende verjaardagskaarten online versturen. We hebben een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet, klik op de link en bekijk het gehele assortiment.

Online verjaardagskaart versturen

Gratis Postzegel bij Greetz

Heb je nog nooit een online echte wenskaart verstuurd met Greetz? Dan heb je een voordeel, want als je jezelf aanmeldt op Greetz dan krijg je de eerste postzegel t.w.v. 0,69 Euro GRATIS! Als lid bent ontvang je vervolgens regelmatig aanbiedingen per e-mail en je bent als eerste op de hoogte van speciale korting rondom de grote kaartmomenten zoals, Valentijn, Moederdag, Vaderdag en Kerst. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken