Mini taartje bestellen

mini bavarois bestellenIdeaal voor bij een high-tea. Heerlijke mini taartjes voor alle momenten. Vers van de bakker en 6 dagen per week gekoeld bezorgd in een mooie gebaksdoos.

Mini taartje bestellen en versturen

Een mini taartje versturen wordt steeds populairder. Het is namelijk een mooie manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. En het mag dan wel mini heten, de smaakbeleving is echt maximaal. Je kunt de taartjes bij Greetz bovendien stijlvol personaliseren. Bestellen doe je eenvoudig online en razendsnelle koeriers bezorgen de traktatie maar liefst 6 dagen in de week (maandag tot en met zaterdag). Al vanaf € 13,95 ga jij iemand dat ene unieke moment bezorgen dat nog heel lang bij zal blijven.   

Klein, maar o zo fijn

Greetz selecteert de beste banketbakkers voor hun taartassortiment en dat proef je. Deze ware patissiers maken alleen gebruik van verse ingrediënten. Zo is de slagroomtaart opgemaakt uit 2 luchtige cakelagen met echte banketbakkersroom en verfrissende bessenmousse. Of wat te denken van een bavarois taart bestellen? Je kunt al een bavarois taart in hartvorm versturen vanaf € 14,95. Hier kun je met 6 personen heerlijk van smullen. Houdt je grote liefde van marsepein? Dan verras je hem pas echt door de kleine marsepeintaart ‘I love you’ te versturen. Deze is eveneens in hartvorm gebakken en geeft een geheel nieuwe dimensie aan ‘de liefde van de man gaat door de maag’.

Personal finishing touch

De Greetz mini taartjes zorgen gegarandeerd voor een bijzonder moment tussen jou en de ontvanger. Je geeft dit moment een extra tintje door er een persoonlijke boodschap bij te bestellen. Ga je bij die ene vriendin op bezoek die je al zo lang niet gezien hebt? Dan kun je een dierbare foto in marsepein op je taart laten versturen. Wil je iemand bedanken? Door het bestellen van een taartje met eetbaar dankwoord zeg je het bijzonder smaakvol. Uiteraard kun je de mini taartjes ook bij jarigen laten bezorgen en volledig naar eigen inzicht personaliseren. Zoals je van Greetz gewend bent kun je hiervoor te kust en te keur.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken