Moederdag Merci

Moederdag Merci Geef je moeder met Moederdag Merci Chocolade cadeau en voeg een foto en tekst toe op de verpakking. Origineel! Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd.

Moederdag Merci

Ben je op zoek naar een origineel Moederdag cadeau? Misschien denk je in eerste instantie bij het geven van Merci Chocolade niet direct aan een origineel cadeau. Maar Greetz heeft een manier gevonden waarop het geven van Merci een heel nieuwe beleving krijgt. Je kunt namelijk de Merci verpakking persoonlijk maken door je naam en een foto toe te voegen. Super leuk om een mooie foto van jou en je moeder toe te voegen: een persoonlijk Moederdag cadeau en nog lekker ook! Klik op onderstaande afbeelding om het Merci assortiment te bekijken en het zelf te proberen! 

Moederdag Wenskaarten

Wil je samen met je de Merci Chocolade ook een persoonlijke boodschap overbrengen op je moeder dan kan dat ook. Bij Greetz heb je namelijk keuze uit meer dan 200 verschillende moederdag kaarten. In vier eenvoudige stappen maak je al een eigen wenskaart en de kaart wordt vervolgens door PostNL fysiek bezorgd bij de ontvanger. Je kunt zelfs de kleur van de envelop kiezen!

Winkel bezoeken Winkel bezoeken