Moederdagcadeau

moederdagcadeau Keuze uit meer dan 190 moederdagcadeaus en meer dan 200 moederdagkaarten. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Los te bestellen, maar ook in combinatie met een wenskaart.

Moederdagcadeaus

Verras je (schoon)moeder met een mooi cadeau en misschien wel met een ontbijt op bed. Deze dag is het tijd dat jij je moeder gaat verwennen. Bij Greetz heb je keuze uit meer dan 190 moederdagcadeaus. Variërend van ballonnen (Tip!), bloemen en planten, chocolade tot drank en Rituals. Vanaf €6,95 verstuur je online een moederdagcadeau.   

Moederdagcadeau bestellen

Bij Greetz heb je tot 20:00 uur de tijd om een moederdagcadeau te bestellen. Uiterlijk vrijdag moet je het cadeau besteld hebben anders ben je te laat voor moederdag. Is  het al 20:00 uur geweest en heb je nog niks besteld? Geen paniek! Met de Greetz express heb je tot 22:00 uur de tijd. Klik hier voor meer informatie 

Moederdag cadeau met wenskaart

Een moederdagcadeau kun je los bestellen, maar ook in combinatie met een moederdagkaart. Greetz heeft meer dan 200 moederdagkaarten beschikbaar. Bestellen is eenvoudig. Nadat je een cadeau hebt gekozen krijg je de optie of je ook een kaart wilt bestellen. Tip: zelf een moederdagkaart maken.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken