Moederdagkaarten

moederdagkaarten Verras je (schoon)moeder met een kaart en/of cadeau. Keuze uit meer dan 200 moederdagkaarten en 200 cadeaus. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Moederdagkaarten

Ben je niet in de gelegenheid om bij je (schoon) moeder langs te gaan of heb je geen tijd om een originele kaart voor je moeder te kopen dan biedt Greetz uitkomst. Je hebt bij Greetz keuze uit meer dan 200 moederdagkaarten die je direct naar je moeder of schoonmoeder kunt versturen, maar ook naar jezelf zodat je de kaart op Moederdag zelf kunt geven. Kaartjesencadeaus.nl heeft een aantal moederdagkaarten geselecteerd om een indruk te geven. Deze kaarten kunnen in verschillende formaten besteld worden.   

Moederdagkaart met cadeau versturen

Je kunt ook een moederdagkaart combineren met een cadeau. Bij Greetz heb je keuze uit meer dan 200 cadeaus. Een heel populair cadeau is een helium ballon versturen. Deze wordt bezorgd in een grote gele doos. Bij het opendoen van deze doos vliegt de ballon eruit. Nog leuker is een gepersonaliseerde ballon. Hier kan je je eigen foto op plaatsen en de naam van je moeder op zetten. Een ander nuttig cadeau is een fles wijn, prosecco of rosé met eigen etiket. Ook hierop kun je een eigen foto plaatsen met een liefdevolle tekst. 

Moederdagkaart bestellen

Bestellen gaat eenvoudig en snel. Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd. En Greetz bezorgt zelfs op moederdag. Zo heb je dus altijd de mogelijkheid om je moeder te verrassen. Je kunt natuurlijk ook de kaart eerst naar je eigen adres versturen. Zo kun je het persoonlijk overhandigen. Ben je nog geen lid? Word dan nu gratis lid en ontvang direct 20% korting op je moederdagkaart en ontvang eenmalig een gratis postzegel.  Klik hier voor informatie over de leden voordelen

Winkel bezoeken Winkel bezoeken