Mokkataart Bestellen

mokkataart bestellen Heerlijke Mokkataart bestellen en laten bezorgen. Een unieke en lekkere verrassing! Vers van de bakker, 6 dagen per week gekoeld bezorgd.

Mmm… Mokkataart versturen

De klassieker onder de taarten: de mokkataart. Waar of wie je deze taart ook laat bezorgen, het is altijd een succes. Daarom hebben de beste banketbakkers van Greetz een overheerlijk exemplaar aan het ruime taartassortiment toegevoegd. Ideaal om te bestellen ter gelegenheid van een verjaardag, babyshower of jubileum. Ook als uniek bedankje of verhuisfelicitatie is deze taart zeer geschikt. Een mokkataart bestellen gaat heel eenvoudig online en bezorgen gebeurt met grote snelheid. Uiteraard kun je de ontvanger ook zelf deze taartverrassing bezorgen. Wanneer je voor 21.00 uur bestelt kun je morgen al iemand met deze taart verrassen. Jammie, jammie. Mokkataart versturen

Taartsensatie met een twist

De mokkataart van Greetz is bijzonder smaakvol en geschikt om als lekkernij voor 12 personen te laten bezorgen. Al vanaf € 22,95 is deze smaakverrassing te bestellen. De vulling bestaat uit vers geklopte slagroom en de decoratie uit overheerlijke stukjes krokante hazelnoot nougatine. Uiteraard ontbreekt ook pure kwaliteitschocolade niet aan deze taartsensatie. Daarnaast tref je rozetten van mokkamousse en slagroom. Afgetopt met koffiebonen wordt deze mokkataart graag gegeten bij een kopje koffie of thee. Het versturen van de taart gebeurt bij Greetz met de grootst mogelijke zorg. De taart wordt in een prachtige doos verpakt om met gekoeld transport naar het bezorgadres te versturen.

Persoonlijke mokkatraktatie

Zoals je van Greetz gewend bent kun je ook de taarten geheel naar eigen smaak van een personal touch voorzien. Niet is hierbij onmogelijk. Zo kun je met een plakje marsepein alle persoonlijke boodschappen smaakvol laten verwoorden. De tekst die je anders misschien op een kaart zou zetten kun je nu in taartvorm versturen. Denk bijvoorbeeld aan een dankwoord of felicitatie. Zelfs een foto met tekst behoort tot de mogelijkheden. Omdat chocolade en mokka perfect samengaan kun je bijvoorbeeld ook voor chocotabletjes met bedrijfslogo kiezen. Je kunt het zo gek niet bestellen of de creatieve patissiers van Greetz gieten het voor je in een schitterende taartvorm.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken