Nieuwe woning kaart

Iemand feliciteren met de nieuwe woning? Keuze uit meer dan 150 nieuwe woning kaarten en de mogelijkheid om eenvoudig zelf je nieuwe woning kaart te maken. Vanaf €2,25 per kaart.

Nieuwe woning kaart

Verhuizing, samenwonen, nieuwe woning of een housewarming. Allemaal momenten om iemand te feliciteren. Greetz.nl heeft meer dan 150 nieuwe woning kaarten in het assortiment. En meer dan 25 collecties waaronder Blond Amsterdam en Woezel en Pip. Liever zelf je kaart maken? Dat kan heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een leuke foto. Deze kun je eenvoudig uploaden en bewerken. Kaartjesencadeaus.nl heeft hieronder alvast een aantal nieuwe woning kaarten geplaatst als inspiratie. Klik voor de hele collectie op één van de afbeeldingen.

    

Nieuwe woning kaart met cadeau

Maak de felicitatie compleet met een cadeau. Keuze uit meer dan 160 cadeaus die je mee kunt versturen met de kaart. Rituals, bloemen, drank, chocolade, bestek, glazen en veel meer leuke en vooral nuttige cadeaus. De cadeaus kunnen ook los verstuurd worden. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Nieuwe woning kaarten bestellen

Met de Greetz express heb je langer de tijd om een bestelling te doen. Bestel je alleen een kaart dan heb je tot 20:00 uur de tijd en wordt deze vandaag nog verstuurd.
Klik hier voor meer informatie

Winkel bezoeken Winkel bezoeken