Nieuwjaarsgroet 2021

 Kerstkaart 2020

Een nieuwjaarsgroet verstuur je dit jaar scherp geprijsd en tegen een uitstekende kwaliteit. Vandaag besteld, morgen in huis. 

Ontwerp je eigen Nieuwjaarsgroet

Breng iedereen een unieke nieuwjaarsgroet met de veelzijdige kaartcollectie van Greetz. Vaak bestaan de eindejaarwensen uit kaarten met een combinatie van kerst en nieuwjaar. Bij Greetz weten ze als geen ander in te spelen op de behoefte dit te scheiden. Dit kan zijn omdat je iemand vergeten was een kaartje voor de kerstdagen te sturen. Maar ook wanneer je de nadruk wilt leggen op de beste wensen voor het komende jaar zijn de Greetz nieuwjaarskaarten ideaal. Bestel je de kaarten voor 22.00 uur, dan bezorgt Greetz ze bovendien morgen al bij de ontvanger.

Met persoonlijke stijl het nieuwe jaar in

Dat je bij Greetz verzekerd bent van een unieke nieuwjaarsgroet ontdek je al snel wanneer je de filteropties op de site opent. Allereerst kun je kiezen uit tientallen verschillende collecties. Ga bijvoorbeeld voor een stijlvolle nieuwjaarskaart uit de Black and White collectie. Of wat te denken van de prachtige nieuwjaarskaarten van Babette Harms, Francien van Westering of Doodles? Je kunt zelfs kaarten kiezen van de populaire Blond Amsterdam collectie. Naast het selecteren uit een collectie kun je ook voor een eigen stijl nieuwjaarskaart kiezen: humor, illustraties, hip, lief, klassiek en voor kinderen. Ook de kleur, het thema en de vorm kun je zelf bepalen.

Nieuwjaarsgroet met foto of muziek

Wanneer je de nieuwjaarskaart van je keuze hebt gevonden, kan het personaliseren beginnen. Bij Greetz filter je daarvoor ‘Type’. Vervolgens kun je kiezen voor Fotokaarten, Magickaarten, Collectiekaarten en zelfs de fantastische Greetz Soundz-kaarten. Deze laatstgenoemde muziekkaarten spelen zeer toepasselijke nummers af. Wat bijvoorbeeld te denken van de hit Firework of het wereldwijd bekende Happy New Year? Met de Fotokaarten kun je uit één of meerdere bijzondere fotomomenten kiezen. De Magickaarten laten je wensen op een prachtige manier naar voren komen. Je merkt, echt álles is mogelijk bij Greetz om je dierbaren een unieke nieuwjaarsgroet te brengen.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken