Nieuwjaarskaarten 2021

nieuwjaarskaarten 2015 Wens vrienden en familie  een gelukkig 2021 met een nieuwjaarskaart. Keuze uit meer dan 600 kaarten en eenvoudig je eigen kaart ontwerpen. Rond deze tijd zijn er altijd verschillende aanbiedingen.

Nieuwjaarskaarten 2021

Het nieuwe jaar komt eraan en ook dit jaar heeft Greetz weer een ruim aanbod nieuwjaarskaarten. Totaal meer dan 600 kaarten variërend van collectiekaarten, fotokaarten en magic kaarten. Met de fotokaart kun je zelf eenvoudig een nieuwjaarskaart maken door een eigen foto te uploaden. Magic kaarten zijn wenskaarten die je nog persoonlijker kunt maken door de tekst op de kaart te veranderen. Zo kun je bijvoorbeeld de naam/namen van de ontvanger(s) in champagneglazen zetten of in de vorm van sier vuurwerk. 

Nieuwjaarskaarten op tijd bestellen

In de maand december verstuurt heel Nederland een kerstkaart en daarom raden wij aan op tijd te bestellen. PostNL kan niet garanderen dat alle kaarten op tijd geleverd worden. Verstuur daarom begin december al je kaart zodat je ruim op tijd bent. Een andere optie is om de nieuwjaarskaart eerst naar je eigen adres te versturen om deze vervolgens zelf (als het in de buurt is) bij iemand in de brievenbus te doen. Zo ben je zeker dat de kaart op tijd is.

Nieuwjaarskaart met cadeau

Is er een vriend of familielid die je extra wil verrassen en het nieuwe jaar nog leuker wil laten starten? Je kunt bij Greetz ook een cadeau versturen met of zonder nieuwjaarskaart. Met een aanbod van meer dan 900 cadeaus zit er altijd wel iets bij wat leuk is om te geven. Bijvoorbeeld een fles wijn of bier, Rituals pakket of losse artikelen, Blond Amsterdam artikelen, chocolade en veel meer leuke kerstcadeaus. Klik hier om alle cadeaus te bekijken  

Winkel bezoeken Winkel bezoeken