Online kerstkaarten maken

online kerstkaarten maken
Keuze uit meer dan 1.400 kerstkaarten om online te maken en te versturen. Bestel je voor 22:00 je kerstkaarten dan wordt de kaart direct verstuurd. Al vanaf 0,49 per kerstkaart.

Online kerstkaarten maken

Wil je deze Kerst je kerstwensen op een originele manier overbrengen aan je familie, vrienden en kennissen? Maak dan gebruik van oneindig veel mogelijkheden die Greetz en Kaartwereld je bieden door je kerstkaarten online te versturen, maar wel echt te laten bezorgen bij de ontvanger. Je hebt de keuze uit grappige kerstkaarten, fotografie kerstkaarten, fotokaarten, maar ook traditionele en hippe kerstkaarten. Tip: dit jaar valt Kerst op zondag en maandag, Kerstavond valt dan dus op zondagavond 24 december. Hou er rekening mee dat PostNL het in deze periode erg druk heeft dus zorg ervoor dat je jouw kerstkaarten op tijd verstuurd.

Inspiratie voor online kerstkaarten maken

Kaartjesencadeaus.nl heeft voor jullie de leukste kerstkaarten op een rij gezet, zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden. Uiteraard kun je bij Greetz.nl of Kaartwereld ook helemaal zelf een kaart maken met je eigen foto’s. Klik hier om direct naar Greetz.nl te gaan. Klik op een van de afbeeldingen om nog meer kerstkaarten te kunnen zien.

Online kerstkaarten maken en bezorgen

Erg belangrijk bij het versturen van Kerstkaarten is dat deze ook voor de Kerstdagen bij de ontvangers op de deurmat vallen. Zoals hierboven al aangegeven is het verstandig om tijdig je kerstkaarten te versturen, dit in verband met de drukte bij PostNL. Je kunt de kerstkaarten bij Greetz elke dag tot 22:00 bestellen en dan worden ze dezelfde dag nog verstuurd. Deze service heet Greetz Express, lees er hier mee over. Bij Kaartwereld kun je de kerstkaarten voor 19:00 bestellen en dan worden deze dezelfde dag nog verstuurd.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken