Online planten bestellen

online planten bestellen Vers van de bloemenveiling. Keuze uit diverse mooie plantenstukken. Online planten bestellen voor 22:00 uur is morgen bezorgd. Uiteraard mogelijk in combinatie met een mooie wenskaart.

Online planten bestellen

Bloemen online bestellen is steeds normaler aan het worden. Maar planten online bestellen zeker ook. De planten komen vers van de bloemenveiling en door de zorgvuldige verpakking worden de plantenstukken keurig en zonder schade thuisbezorgd. Een leuk plantenmandje, een gieter met een mooi stuk erin. Kaartjesencadeaus.nl heeft de juiste aanbieder geselecteerd. Hieronder een selectie uit het assortiment.

Planten bestellen met wenskaart

Je hoeft al niet de deur uit om de planten te bestellen. Maar je hoeft ook de deur niet uit om een kaartje te kopen. Kies eerst een plantenstuk om vervolgens een wenskaart eraan toe te voegen. De keuze is enorm. Zijn de planten voor een verjaardag? Kies dan één van de bijna 2000 beschikbare verjaardagskaarten. Wil je iemand groots verrassen? Verstuur je kaart dan in een extra groot formaat. Origineel en vooral lekker zijn de snoepkaarten. De kaart zelf kan je niet eten, maar er zijn op de voorkant van de kaart snoepjes geplaatst.

Bezorgtijd online planten bestellen

Tijdens werk. Na het werk. In het weekend. Online planten bestellen kan elke dag op alle momenten. Bestel je voor 22:00 uur dan worden de planten morgen bezorgd. Bestel je in het weekend. Dan worden de planten op maandag bezorgd. Wil je de planten persoonlijk geven? Vergeet dan niet je eigen adres op te geven. Zo kan je, indien besteld, ook de kaart persoonlijk bewerken met eigen handschrift.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken