Online rozen bestellen

online bloemen bestellen Vers van de bloemenveiling en 7 dagen vaasgarantie. Keuze uit 10 prachtige boeketten rozen in verschillende kleuren. Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd.

Online rozen bestellen

Ze zijn vers, kleurrijk en hebben 7 dagen vaasgarantie. Geen verschil met als je ze bij de bloemenwinkel koopt. Voordeel is dat je de deur niet uit hoeft, rustig een keuze kunt maken en direct een wenskaart kan toevoegen. Online rozen bestellen is geen taboe meer. Steeds meer mensen zijn overtuigd van het online bloemen versturen. Kaartjesencadeaus.nl heeft alvast een aantal prachtige boeketten geselecteerd. online rozen bestellen - gemengde kleuren online rozen bestellen - roze boeket online rozen bestellen - voorjaarsboeket  Klik hier om alle rozen boeketten te bekijken

Rozen bestellen met wenskaart

Het scheelt ook dat je niet naar een andere winkel hoeft om een wenskaart te kopen. Na het kiezen van een mooi boeket krijg je de keuze of je ook een wenskaart wilt bestellen. Voor alle momenten zijn er kaartjes beschikbaar. Een extra grote verrassing is de grote kaart. Hier kan je een heel verhaal op kwijt. Een andere leuke kaart is een muziekkaart. Bij het openklappen van deze kaart hoor je muziek van bijvoorbeeld Jan Smit, Nick & Simon of Racoon. Origineel is ook de snoepkaart. Deze kaart heeft een aantal snoepjes op de voorkant die de ontvanger lekker kan opeten.

Bezorgtijd online rozen bestellen

Tijdens het werken, maar ook na werk heb je nog alle tijd om online rozen te bestellen. Voor 22:00 uur besteld is morgen bezorgd. En bestel je op zaterdag dan worden de rozen maandag bezorgd. De rozen worden zorgvuldig verpakt en verstuurd per pakketservice.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken