Online wijn bestellen met kaart

Bij Greetz kan je naast wenskaarten ook diverse Sauvignons en Chardonnay’s online bestellen. Online wijn kopen kan uiteraard ook in combinatie met een wenskaart. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Online wijn bestellen

Bij Greetz heb je de keuze uit meer da 1.000 cadeaus. Speelgoed, Rituals, Ballonnen, maar ook aan de wijnliefhebbers is gedacht. Greetz heeft een ruim assortiment goede wijnen beschikbaar. O.a een fles Sauvignon, Chardonnay en Rosé kun je online kopen. Een fles wijn bestel je al vanaf €7,95 bij Greetz. Online wijn kopen hoeft niet in combinatie met een wenskaart besteld te worden.

Online wijn bestellen met wenskaart

Met een collectie van 10.000 wenskaarten kun je uiteraard ook online wijn kopen in combinatie met een wenskaart. Verras bijvoorbeeld je liefde met een fles wijn plus valentijnskaart. Je moeder met een fles wijn plus moederdagkaart of verstuur voor elk moment een Blond Amsterdam wenskaart in combinatie met een goede fles Sauvignon of Chardonnay.

Online wijn kopen

Online wijn bestellen is eenvoudig: kiezen, verzenden, adresseren en Greetz doet de rest. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Wil je toch een wenskaart meesturen? Deze optie wordt duidelijk aangegeven tijdens het bestellen van de fles wijn. Je kunt ook eerst een kaart kiezen en daarna een fles wijn als cadeau toevoegen. Ook deze optie wordt duidelijk vertoond tijdens de bestelling van een wenskaart.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken