Rituals Moederdag

rituals moederdag Verras je moeder met een Rituals giftset, doucheschuim, bodycreme of een ander beauty product. Uiteraard in combinatie met een leuke Moederdagdagkaart. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Rituals Moederdag

Wist je dat het merk Rituals alweer sinds 2000 bestaat? En dat het merk ontstaan is vanuit de grote passie van de oprichter Raymond Kloosterman? Wat die passie is? Hij gelooft met hart en ziel dat we onze alledaagse routines met een beetje speciale aandacht kunnen transformeren in bijzondere momenten.  Met weinig moeite extra geluk creëren. Dat is waar Rituals voor staat en inmiddels een uitgebreide en unieke collectie luxe producten die varieert van lichaams- en gezichtsverzorging, kleding en geurkaarsen tot parfum, make-up en thee.

Rituals met moederdagkaart

Een cadeau van Rituals is natuurlijk een hele verrassing, maar een persoonlijke Moederdagkaart mag natuurlijk niet ontbreken. Vertel jouw moeder waarom je haar zo waardeert. Je hebt keuze uit meer dan 200 verschillende Moederdagkaarten. Van groot tot klein en helemaal persoonlijk te maken. Wil je alleen een Moederdagkaart versturen? Dat kan natuurlijk ook!

Rituals moederdag bezorgtijd

Je kunt bij Greetz je Moederdagcadeau van Rituals en de persoonlijke Moederdagkaart op Moederdag zelf laten bezorgen. Als je voor 22:00 uur besteld wordt het cadeau en de wenskaart nog dezelfde dag verstuurd. Zowel het cadeau als de kaart worden in luxe cadeauverpakking bezorgd.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken