Secretaressedag 21 april

secretaressedag

Donderdag 21 april is het secretaressedag. Een dag waar alle secretaresses in het zonnetje worden gezet. Greetz heeft een aantal originele wenskaarten en mooie boeketten. Voor 22:00 uur besteld, vandaag nog verstuurd.

Secretaressedag

Ieder jaar op de derde donderdag van april is het secretaressedag. Een leuk moment om de secretaresse te bedanken en in het zonnetje te zetten. Kaartjesencadeaus.nl heeft gezocht en is bij Greetz terechtgekomen voor originele wenskaarten speciaal voor dit moment. Het zijn er niet super veel, maar wel leuk genoeg om een lach op het gezicht van de secretaresse te krijgen. Deze kaarten kunnen los verstuurd worden, maar ook in combinatie met een cadeau. Op deze pagina een selectie van de collectie.

secretaressedag secretaressedag

Klik hier om alle secretaresse wenskaarten te bekijken

Secretaresse wenskaart met bloemen

Bij secretaressedag hoort een mooie bos bloemen. Greetz heeft meer dan 40 boeketten die je in combinatie kunt versturen met een kaartje. Tulpen, rozen, gemengd. Er zit vast en zeker een prachtig boeket tussen waar je de secretaresse erg blij mee maakt. De bloemen zijn vers van de veiling, hebben 7 dagen vaasgarantie en worden zorgvuldig verpakt.

secretaressedag - chrysanten secretaressedag - gerbera's

Klik hier om alle boeketten te bekijken

Secretaresse wenskaart met chocolade

Vrouwen ontvangen graag bloemen, maar zijn ook dol op chocolade. Net als de bloemen kan de chocolade verstuurd worden in combinatie met een kaartje. Origineel en een tip van Kaartjesencadeaus.nl is de chocolade telegram. Bedankwoorden ‘uitgedrukt’ in heerlijke chocolade. Of zelf de verpakking van Merci chocolade ontwerpen met eigen foto en tekst. Genoeg keuze bij Greetz. En voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd.

Klik hier om alle chocolade te bekijken

Winkel bezoeken Winkel bezoeken