Sinterklaaskaarten versturen

sinterklaaskaarten
Keuze uit meer dan 50 Sinterklaaskaarten voor jong en oud. Of maak eenvoudig je eigen Sinterklaaskaart. Ook in combinatie mogelijk met een cadeau. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. 

Sinterklaaskaarten

Iemand een fijne Sinterklaasavond wensen is natuurlijk een beetje raar, maar dat is ook niet de bedoeling van het versturen van een Sinterklaaskaart. Deze kies of ontwerp je online om het vervolgens naar je eigen adres te versturen. Online of thuis schrijf je hierin een gedicht en plak je de kaart aan het cadeau vast. Kaartjesencadeaus.nl heeft een aantal originele Sinterklaaskaarten op een rij gezet.   

Sinterklaaskaarten maken

Hierboven zie je al een voorbeeld van een zelfgemaakte Sinterklaaskaart. Dit is heel eenvoudig. Je kiest een fotosjabloon uit, upload een foto en bewerkt deze naar eigen wens. Daarna voeg je aan de binnenkant eventueel een tekst toe en klaar. Wil je iemand extra verrassen? Verstuur dan een extra grote kaart.

Sinterklaaskaart bestellen met cadeau

Je kunt ook een kaart in combinatie met een Sinterklaascadeau versturen of alleen een cadeau. Keuze uit meer dan 1000 cadeaus voor jong en oud. Van Blond Amsterdam, Rituals en chocolade tot aan ballonnen en Woezel en Pip speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken