Slagroomtaart Bestellen

slagroomtaart bestellen
Online een slagroomtaart bestellen en versturen naar wie je maar wilt. Ontwerp je eigen slagroomtaart met eigen foto en/of tekst.

Slagroomtaart: smaakverrassing versturen

Met een slagroomtaart weet je iedereen bij iedere gelegenheid smaakvol te verrassen. Of iemand nu een verjaardag viert, een jubileum heeft of verhuisd is, felicitaties in taartvorm zijn altijd welkom. Al vanaf € 14,95 kun je nu bij Greetz de leukste slagroomtaarten bestellen. Vers van de bakker. Vrijwel iedereen lust graag slagroom dus je bent van succes verzekerd. Van maandag tot en met zaterdag kun je je verse verrassing eenvoudig online bestellen. Doe je dit voor 21.00 uur, dan bezorgen ze de taart de volgende dag, behalve op zondag. Dat is wel even wat anders dan een kaartje versturen.

Zelf je slagroomtaart online samenstellen

Het leuke van de slagroomtaart is dat je deze een personal touch kunt geven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je begint met het kiezen van de taartvorm. Rond, vierkant of rechthoekig: niets is te moeilijk. Zelfs een Abraham taart of Sarah taart in de vorm van een pop is mogelijk. Na het kiezen van de vorm schrijf je zelf een boodschap die precies past bij de ontvanger. Zo kun je een persoonlijke tekst toevoegen of een bedrijfslogo. Voor de verjaardagstaart van een kind kun je voor een thema kiezen. Een Piraten taart voor stoere durfallen, of wat te denken van een taart met foto? Alles kan.

De beste ingrediënten

Alle taarten zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. De slagroomtaart bestaat uit twee lagen van verse cake. Daartussen overheerlijke banketbakkersroom en bessenmousse. Met veel slagroom rondom het taartgeheel is dit een ware traktatie. Zoals je bij een slagroomtaart mag verwachten zijn de zijkanten aangezet met een krokante hazelnoot nougatine. De slagroom rozetten bovenop vervolmaken de taartverrassing. Het versturen en bezorgen gebeurt met gekoelde transportmiddelen waardoor de taart niets verliest aan versheid of kwaliteit. Je kunt je verrassingstaart dus zorgeloos bestellen en verzekerd zijn van perfect bezorgen.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken