Snoepkaarten versturen

snoepkaart

Een wenskaart met snoepjes. Voor alle momenten heeft Kaartje2go een heerlijke snoepkaart in de collectie. Voor 19:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Snoepkaarten

Wil je een echte speciale kaart voor verjaardag, zomaar, examen, beterschap of je grote liefde sturen kies dan voor snoepkaarten. Aangezien drop in Nederland het meest gegeten snoep is, vallen snoepkaarten met dropjes altijd goed in de smaak. Wil je een snoepkaart naar een vegetariër of veganist sturen, kies dan voor een kaart met dragibus snoepjes, deze zijn zonder gelatine. Iedere ontvanger vindt echte frisfruitige in de vorm van mini’s, dubbel dekkers of cadillacs drop snoepjes. Ook kun je een beregezellige kaart maken met echte Haribo beertjes. Of wat dacht je van een feestvarkenkaart met twee schuim varkentjes. Kaartjesencadeaus.nl heeft hieronder alvast een aantal snoepkaarten geselecteerd.

snoepkaart snoepkaart snoepkaart

Snoepkaart met cadeau

Het is natuurlijk al een klein cadeau, maar je kunt de snoepkaart ook in combinatie met een groter cadeau versturen. Kaartje2go heeft een leuk assortiment cadeaus voor alle momenten. Merci chocolade, een grote ballon en diverse cadeaus voor bij een geboortekaartje mee te versturen.

Snoepkaarten bestellen

Bewerk heel eenvoudig de binnenkant van je kaart met leuke versieringen voor verjaardag, smileys, geboorte, beterschap of kies een persoonlijke foto. Bestel bij onze partner Kaartje2go een vierkante kaart met snoep, dé lekkere verrassing voor kinderen én volwassenen. Verstuur voor 19 uur je kaart dan wordt je snoepkaart de volgende dag bezorgd.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken