Sorry kaart versturen

sorry kaart

Een kaart zegt meer dan 1000 woorden. Voor allerlei momenten heeft Greetz sorry kaarten en kun je eenvoudig je eigen kaart maken. Bestel online een echte kaart en zeg sorry.

Sorry kaart

Ruzie, iets vergeten, te laat of een ander argument om sorry te zeggen? Het is altijd moeilijk om het juiste moment te kiezen om je excuses aan te bieden. En de manier hoe je het gaat doen en vertellen. Een sorry kaart maakt het een stuk makkelijker. Misschien wel minder persoonlijk, maar dit kun je compenseren door zelf een kaart te maken. Zo krijgt het toch nog een persoonlijk tintje. Greetz.nl heeft meer dan 40 sorry kaarten voor alle sorry momenten. Kaartjesencadeaus.nl heeft er alvast een aantal geselecteerd.

sorry kaart  sorry kaart sorry kaart

Sorry kaart bestellen

Wil je een persoonlijke kaart versturen om je excuus aan te bieden? Kies dan een fotokaart in de gewenste vorm, upload een foto en bewerk de kaart met een goede tekst. Nog geen Greetz lid? Registreer gratis en ontvang bij de eerste bestelling een gratis postzegel en altijd 20% korting op wenskaarten. Voor 20:00 uur besteld, morgen bezorgd. En met de Greetz express heb je tegen extra kosten zelfs tot 22:00 uur de tijd.

Sorry kaarten met cadeau

Wil je nog meer indruk maken bij je spijtbetuiging? Je kunt de sorry kaart ook in combinatie met een cadeau versturen. Of zonder kaart en alleen het cadeau. Een bos bloemen of chocolade werkt altijd goed. Of verstuur een grote helium ballon in een grote doos. Deze komt er bij het opendoen van de doos vanzelf uitvliegen. En Rituals, dit zal de persoon in kwestie ook erg blij maken.

Klik hier om alle cadeaus te bekijken

Winkel bezoeken Winkel bezoeken