Speciaalbier bestellen

Speciaalbier bestellen Wil jij iemand verrassen met een Speciaalbier? Greetz heeft een ruim assortiment Specialbieren. Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd.

Speciaalbier bestellen

Ben je opzoek naar een origineel cadeau voor een man (kan ook voor een vrouw :))? Verras hem of haar dan eens met een speciaalbier. Je hebt bij Greetz ruime keuze uit verschillende speciaalbieren. De speciaalbier wordt bezorgd in een luxe cadeaupakket en je kunt ook een persoonlijke wenskaart meesturen. Een uniek cadeau en een persoonlijke boodschap zorgen voor een mooie verrassing voor een speciaal persoon. Bekijk hier het gehele assortiment speciaalbieren of klik op onderstaande afbeelding.  Bekijk hier alle andere cadeaus die je bij Greetz kunt bestellen en hier alle originele wenskaarten.

Originele Cadeaus

Toch niet opzoek naar een speciaalbier? Greetz heeft nog veel meer cadeaus in het assortiment. Voor alle cadeaus geldt: voor 22:00 besteld, morgen bezorgd. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om het cadeau op dezelfde dag te laten bezorgen. Bekijk hier alle informatie rondom de bezorg mogelijkheden van Greetz. Klik op onderstaande afbeelding om alle andere cadeaus uit het assortiment te bekijken. 

Winkel bezoeken Winkel bezoeken