Tompoucen Bestellen

tompoucen bestellen Elke dag vers gemaakt door de banketbakker. Bestel je de tompoucen vandaag dan worden ze morgen gekoeld bezorgd in een mooie gebaksdoos.

Oer-Hollandse Tompoucen bestellen

Tompoucen zijn overheerlijke topproducten waar wij Nederlanders heel erg trots op mogen zijn. Bij Greetz kun je deze Nederlandse heerlijkheden nu heel eenvoudig online laten bezorgen. Zoals je van Greetz mag verwachten kun je hier eindeloos veel variaties in aanbrengen. Personaliseren is daar een goed voorbeeld van. Kies bij het bestellen en bezorgen voor een bijpassende Greetz wenskaart en je smaaktraktatie is helemaal compleet. Maar liefst 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag, versturen en bezorgen de Greetz koeriers al jouw gekozen lekkernijen. Versturen doen zij met gekoeld transport waardoor 100 procent versheid gegarandeerd is.

Smaakvolle kwaliteit

De Greetz patissiers weten als geen ander hoe een tompouce hoort te smaken. Daarom leggen zij zich dagelijks toe op deze lekkernijen. Een dunne laag bladerdeeg wordt zo bedekt met een dikke laag superlekker banketbakkersroom. Daar bovenop uiteraard weer een laag bladerdeeg. Voor de aftopping een roze glazuurlaag met een heel subtiel aangebrachte chocogarnering. Vier je een feestje en wil je een ruime variatie aan klein gebak bestellen? Dan kun je er bij Greetz ook voor kiezen je tompoucen samen met bijvoorbeeld macarons, donuts en cupcakes te versturen. Omdat hier de grootst mogelijke zorg aan wordt besteed mag je van al deze lekkere mini taartjes de beste smaakkwaliteit verwachten.

Tompouce met personal touch

Net als bij de wenskaarten van Greetz het geval is, kun je ook tompoucen met een eigen personal touch versturen. Varieer bijvoorbeeld in tompoucemaat en voeg er een opvallende twist aan toe. De bovenkant van de tompouce leent zich daarbij uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een marsepeinen bedrijfslogo. Verras bijvoorbeeld je personeel door een tompouce te bestellen die op maat is gemaakt. Ook foto’s van marsepein of chocola behoren tot de veelzijdige mogelijkheden. Of wat te denken van een persoonlijke boodschap in sierlijke chocoletters laten bezorgen? Zo wordt de Birthday Cake van je kind wel heel erg speciaal.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken