Tony Chocolonely Versturen

Tony Chocolonely Versturen

Online Tony Chocolonely versturen. Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd. Ook mogelijk in combinatie met een kaart in alle formaten.   

Tony Chocolonely Versturen

Op weg naar 100% slaafvrij chocolade produceren… Dat is waar Tony Chocolonely voor staat. Helaas is het nog steeds niet gelukt om 100% slaafvrij chocolade te maken, dit was het streven van oprichter Teun van de Keuken. Hij is een journalist / presentator van de Keuringsdienst van Waarde, en hij was degene die het op het idee kwam om Tony Chocolonely op de markt te brengen, uit frustratie richting de grote chocolademerken die zo goed als allemaal kindslaven de chocolade laten produceren… En dat is goed gelukt! Tony Chocolonely is inmiddels niet meer weg te denken uit de schappen van de supermarkten en speciaalzaken. Tony Chocolonely is er in geslaagd om zo goed als eerlijk geproduceerde chocolade te combineren met heerlijke smaken. 

Tony Chocolonely Versturen met kaart

Wil je iemand niet alleen met een Tony Chocolonely verrassen, maar er ook een persoonlijke boodschap mee wilt versturen, dan kan dit ook! Je kunt bij Greetz kiezen uit een duizelingwekkend aantal wenskaarten uit de meest uiteenlopende categorieën: Verjaardag, Beterschap, Geboorte, Liefde, Valentijn, Moederdag, Vaderdag, Kerst etc etc. Voor elk moment is er een kaartje en je kunt natuurlijk altijd nog zelf een kaart ontwerpen door bijvoorbeeld een fotokaart te maken. Zeg het eens met een kaart!   

Persoonlijk Tony Chocolonely Chocolade Versturen

Wil je een persoonlijke Tony Chocolonely versturen? Dat kan ook! Je kunt namelijk de verpakking van Tony Chocolonely personaliseren voor speciale momenten zoals Moederdag, Vaderdag, maar ook Liefde – Valentijn. Je kunt dit doen bij YourSurprise, een verrassend leuke webshop waar je naast Tony Chocolonely ook vele andere Chocolade en gerelateerde cadeaus kan personaliseren. 

Winkel bezoeken Winkel bezoeken