Topbloemen: bloemen laten bezorgen

topbloemen

Wil je iemand verrassen met een mooi boeket bloemen? Topbloemen.nl is als beste getest en heeft het grootste assortiment boeketten. Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd.

Topbloemen

Het bezorgen van bloemen kan nu wel heel erg eenvoudig. Topbloemen neemt namelijk al het werk uit handen. Topbloemen.nl heeft een overzichtelijk website met een ruim assortiment boeketten. Voor elke gelegenheid is een mooi en uniek boeket beschikbaar. De voordelen van Topbloemen:

  • 7 dagen versgarantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Bestel in slechts 3 stappen
  • Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd!

Het bedrijf is aangesloten bij het Thuiswinkelwaarborg. Dit betekent dat ze aangesloten zijn bij de branchevereniging voor online bestellen en zich moeten houden aan de regels die hieraan zijn verbonden. Een betrouwbare partij! Tevens heeft Topbloemen enorm goede beoordelingen hun klanten. Bekijk hier alle beoordelingen.

Topbloemen.nl

Topbloemen.nl assortiment

Topbloemen kan dus worden geschaard onder een betrouwbaar bedrijf en ze hebben ook nog eens goede beoordelingen. Nu waren wij natuurlijk ook erg benieuwd naar het assortiment! En inderdaad de goede beoordelingen zijn niet voor niets. Er is een ruim assortiment aan verschillende soorten boeketten beschikbaar. Voor de mooie momenten (verjaardagen, huwelijk, geboorte, nieuw huis etc), maar ook voor de mindere moment in het leven waarmee een bloemetje net dat extra steuntje in de rug geeft (rouwboeketten, ziekte, sterkte wensen etc).

Kaartjesencadeaus.nl heeft een aantal mooie boeketten voor je op een rij gezet. Klik op de afbeelding op de boeketten van dichtbij te bekijken.

Topbloemen assortiment

Bezorging van de bloemen

De bezorging is uitstekend geregeld. Je kunt voor 13:00 de bloemen bestellen en dan worden  dee vandaag nog bij jezelf of bij de ontvanger bezorgd. Er zijn een aantal postcodes waarin dit zelfs mogelijk is tot 16:00, dus voor 16:00 besteld is dezelfde dag nog bezorgd. Je kunt zelfs bloemen laten bezorgen in het buitenland, want er zijn maar liefst in 75 landen aangesloten bloemenwinkels. De reden van deze goede bezorging in Nederlands, komt omdat er een netwerk is van meer dan 500 kwalitatieve bloemenwinkels. Wil je meer informatie over de bezorg mogelijkheden, bekijk deze dan hier. 

Winkel bezoeken Winkel bezoeken