Uitnodiging kinderfeestje maken

uitnodiging kinderfeestje maken Keuze uit meer dan 400 uitnodigingskaarten voor een kinderfeestje. Voor alle leeftijden. Vanaf 90 cent bij 10 stuks. Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Uitnodiging kinderfeestje maken

Wat is er leuker dan een eigen kaart voor een kinderfeestje te maken? Zo kunnen de kinderen ook meedenken en helpen met het ontwerpen van hun eigen uitnodigingskaart. Bij Greetz.nl is er een ruime keuze foto sjablonen waar je eenvoudig een zelfgemaakte foto in kunt plaatsen en tekst kunt toevoegen. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen en start met het maken van een uitnodigingskaart voor een kinderfeestje. uitnodiging kinderfeestje maken - eigen foto met ballonnen  uitnodiging kinderfeestje maken - woezel en pip

Uitnodigingskaart kinderfeestje bestellen

Je kiest een uitnodigingskaart, het gewenste aantal en de kleur van de envelop, upload een zelfgemaakte foto, voegt een leuke tekst toe en Greetz.nl doet de rest. Je kunt de kaartjes direct naar alle vriendjes en vriendinnetjes versturen, maar uiteraard ook naar je eigen adres. Zo kun je persoonlijk de uitnodigingskaarten geven aan de genodigden. Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd. En met de Greetz express heb je zelfs tot 22:00 uur de tijd om te bestellen.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken