Uitnodigingskaarten maken

Uitnodigingskaarten voor een verjaardag, kinderfeestje, etentje, huwelijk en veel meer momenten om vrienden en familie voor uit te nodigen. Keuze uit meer dan 500 kaartjes.

Uitnodigingskaarten

Bij Greetz verstuur je al vanaf 90 cent (bij 10 stuks) een uitnodigingskaart. Voor alle momenten is er genoeg keuze uit diverse merken. Leuk voor de kinderen zijn de Woezel en Pip kaarten. En voor jong en oud de Blond Amsterdam collectie. En kan je geen keuze maken uit de meer dan 500 uitnodigingskaarten? Dan kan je eenvoudig een eigen kaart maken. Greetz heeft meer dan 1300 foto sjablonen beschikbaar.

Uitnodigingskaarten maken

Zelf uitnodigingskaarten maken is eenvoudig. Je kiest een foto sjabloon, upload je eigen foto en voeg een tekst toe in een ‘handschrift’ naar keuze. Kaartjesencadeaus.nl heeft hieronder een aantal voorbeelden als inspiratie weergegeven. Klik op één van de voorbeelden om de gehele collectie uitnodigingskaarten te bekijken.     

Uitnodigingskaarten bestellen

Als je bij Greetz voor 20:00 uur besteld dan wordt de kaart dezelfde dag nog verstuurd. En met de Greetz express heb je zelfs tot 22:00 uur de tijd om te bestellen. Nog geen lid? Greetz leden ontvangen altijd 20% korting op kaarten. Klik hier om alle voordelen te bekijken. Bij het aanmelden ontvang je direct een gratis postzegel bij het versturen van je wenskaart.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken