Uitnodigingskaarten verjaardag versturen

uitnodigingskaarten

Keuze uit meer dan 400 verjaardags uitnodigingskaarten om te versturen naar vrienden en familie. Voor alle leeftijden. Kaartprijs bij 10 stuks vanaf €0,90.

Uitnodigingskaarten verjaardag

Je verjaardag komt eraan en nu wil je vrienden en familie uitnodigen met een kaartje om het te vieren. Hiervoor moet je eerst naar de winkel om kaartjes, enveloppen en postzegels te kopen. Vervolgens moet je alle kaarten handmatig bewerken en alle enveloppen voorzien van een adres en postzegel. Dit kan allemaal veel eenvoudiger door online echte uitnodigingskaarten verjaardag te versturen. Greetz heeft meer dan 400 kaartjes voor alle leeftijden.

uitnodigingskaarten uitnodigingskaarten uitnodigingskaarten

Uitnodigingskaarten verjaardag bestellen

Geen gedoe met enveloppen en postzegels, maar online echte kaarten versturen. Vanachter je computer, tablet of via de Greetz app. Het enige wat je nodig hebt zijn de adressen van alle genodigden. Kies een kaart – bewerk deze met tekst – kies een envelop en vul het adres in. Greetz zorgt voor de rest. Je kunt ook een uitnodigingskaart verjaardag maken. Hiervoor moet je een zelfgemaakte foto uploaden en vervolgens kun je deze bewerken.

Tip: Greetz adresboek

Zodra je bestelling voltooid is krijg je de optie om lid te worden. Ben je dit nog niet dan zou je dat zeker moeten overwegen dit wel te worden. Naast de korting van 20% op wenskaarten en 1 gratis postzegel kun je ook een adresboek creëren. Super handig als je vaak een kaartje verstuurt. Zo kun je de volgende keer nog sneller een kaart versturen. Vooral handig als je naar meerdere adressen kaarten verstuurt.

Bekijk hier alle Greetz ledenvoordelen

Winkel bezoeken Winkel bezoeken