Vaderdag luxe Gift Set Rituals

rituals luxe giftset vaderdag
Verras je vader met een Rituals luxe giftset. Deze kun je los bestellen, maar ook in combinatie met een leuke vaderdagkaart. 

Vaderdag cadeaupakket van Rituals

Is jouw vader wel toe aan wat ontspanning in de badkamer? Verras dan je vader op zondag 20 juni en combineer een persoonlijke wenskaart met Rituals Giftset Hammam Treat. Je kunt het cadeaupakket van Rituals en de Vaderdagkaart direct via Greetz naar je vader versturen of je kunt alles eerst naar jezelf laten versturen om het op de dag zelf persoonlijk te overhandigen

Wat krijgt je vader als je dit cadeau doet?

Het Ritualls cadeaupakket Hammam treat bevat: 50 ml Hammam Delight, 40gr Hammam hot scrub, 70ml Hammam Olive Secret en 70ml Pure Hammam. Dit cadeaupakket is speciaal voor mannen en is gemakkelijk om mee op reis te nemen. Hammam Treat is een geweldig cadeau om jouw vader of een ander mee te verwennen! 

Hoe ontvangt jouw vader de Luxe Giftset voor mannen?

De service van Greetz gaat verder dan andere webshops…:

  • De Giftset wordt verstuurd in een mooie verzendverpakking per pakketservice.
  • Als je kiest voor de Greetz inpakservice wordt dit cadeau mooi ingepakt, erg handig als je het cadeau eerst naar jezelf stuurt en zelf wilt geven. Dan ben je helemaal klaar.

En die Vaderdagkaart dan?

De Vaderdagkaart kun je tijdens het bestellen van de Giftset eenvoudig toevoegen en personaliseren. Uiteraard wordt de Vaderdagkaart samen met de Luxe Giftset van Rituals in een pakket bezorgd.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken